De Cirkel

Wat is de Cirkel van Isis? Dat kun je lezen op de home pagina.

In de nieuwe opzet zijn mijn boekpresentaties altijd ingebed in de Cirkel van Isis. Dat wil zeggen: we zitten in een cirkel-opstelling en er wordt begonnen met een geleide meditatie waarin we ons verbinden met het energieveld van Isis. Daarbinnen komt dan op organische wijze het boek ter sprake. Zo kun jij, als je aanwezig bent, dezelfde energie door je heen voelen komen die in het boek zit. Want het boek “Het Huis van Isis” is een ware co-creatie, een samenwerking, soms zelfs een samensmelting van Isis en mijzelf. Ook dit boek is een manifestatie van de Godin op aarde. Daarom willen wij Haar ontvangen in deze, Haar Heilige Cirkel. In ons hart, in ieders hart. Want mijn hart vloeit over om dát met jullie te delen wat ik zelf ervaren heb tijdens het schrijven en wat ik nog steeds ervaar in mijn dagelijks leven.
Het is dus méér dan een lezing; het is eigenlijk een mini-workshop, een interactieve ervaring.
Deze bijeenkomsten zijn niet alleen voor mensen die het boek nog niet kennen, maar ook voor hen die het al gelezen hebben en graag willen delen of vragen stellen.

Wil jij dit ook mee maken in je eigen omgeving? Misschien weet je een zaaltje of ben je lid van een vereniging of heb je een grote huiskamer waar je mensen kunt ontvangen uit je eigen vrienden-en kennissenkring?Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we de details bespreken. Dat kan via contact. Je kunt mij ook bellen. Mijn nummer staat ook op de contactpagina.

Alles wat ik doe vindt plaats binnen de context van de Cirkel van Isis. Dat geldt voor lezingen, mini-workshops, weekend-workshops etc. De Cirkel van Isis is van
oudsher het energieveld van Isis. Het bevat de vibratie van het goddelijk vrouwelijke en wordt gevormd door allen die een verbinding hebben met Isis, in heden en verleden. Tot deze heilige Cirkel behoren dus ook zielen die op dit moment niet in een fysieke incarnatie zijn. Zij vormen een beschermend schild om ons heen. Hierbinnen is het veilig om elkaar te ontmoeten en ons innerlijk te ontwikkelen.

Voor geplande bijeenkomsten van de Cirkel van Isis, zie agenda.

Traject “Op Weg met de Godin”.

Het is mijn bedoeling volgend jaar (2017) te starten met een leer- en begeleidingstraject voor vrouwen. Voor hen die het oeroude pad willen gaan van het belichamen van het goddelijk vrouwelijke, zoals dat beschreven is in mijn boek “Het Huis van Isis”.

Meer informatie volgt later.