De Weg van de Godin

Een begeleidingstraject.

Nadat ik mijn tweede boek geschreven had: “Het Huis van Isis”, kwam bij mij de wens boven om het pad wat ik gegaan was en wat ik in dit boek beschrijf, ook beschikbaar te maken voor anderen. Daaruit ontstond dit begeleidingstraject.

De Weg van de Godin is een pad van liefde. Elke Godin is een Poort naar het Goddelijk Vrouwelijke. Jouw Godin kan een andere naam dragen. Zij is dan jou Poort.

Steeds meer mensen – vrouwen, maar ook mannen – verlangen naar de terugkeer van het Goddelijk Vrouwelijk in hun leven en ook in onze samenleving. Wij kunnen dat mede creëren door het ware vrouwelijke te belichamen, te ZIJN. Het is in wezen een pad naar je ware Zelf- worden wie je werkelijk bent.

Dit begeleidingstraject is in eerste instantie bedoeld voor vrouwen. Het helpt jou om jouw eigen pad met jouw Godin te gaan. Het is dus een individueel traject, maar tegelijkertijd zijn er een aantal fasen in te onderscheiden, die voor iedereen gelijk zijn. Het is dan ook heel fijn om dit te doen in de geborgenheid van een kleine groep vrouwen, die in dezelfde richting gaan, zodat je steun hebt aan elkaar. We gaan op een oeroud pad, dat door verschillende van onze voormoeders bewandeld is in oude tijden. Daarom ook verbinden we ons met onze vrouwenlijn.

We doen dit in de volgende fasen:

Fase 1. Contact en communicatie met je Godin. Het ervaren van de energie van je Godin , het openen van je mediamieke kanaal en het leren boodschappen te ontvangen van je Godin. Hierdoor krijg je ook persoonlijke begeleiding vanuit de geestelijke wereld. Ook gaat deze fase over je bewust worden van je levensdoel en wat je wilt ontwikkelen in jezelf. Het is mijn ervaring dat het begin van deze fase het best in individuele begeleiding kan gebeuren. Er zijn momenteel al een aantal vrouwen die dit deel bij mij in persoonlijke consulten volgen. De voltooiing gaat wel in groepsverband.

Fase 2. Oplossen van blokkades. Om de energie beter te kunnen ontvangen en de boodschappen helderder te maken, is het nodig dat we onszelf bevrijden van innerlijke beperkingen en onverwerkte pijn uit ons verleden. Dit doen we in 2 blokken:

  1. Leren werken met ons innerlijk kind en daarmee traumatische ervaringen en oude belemmerende overtuigingen opruimen. Jaren geleden heb ik een methode ontwikkeld om dit te doen samen met je grotere/hogere zelf.
  2. Vergeving en zelfvergeving, volgens de methode van Edith Stauffer. Vergeven betekent het jezelf bevrijden van oude en nieuwe verwachtingen, wrok en valse verbindingen uit heden en verleden. Daarbij hoort ook jezelf vergeven.

Je leert van mij hoe je deze methodieken zelfstandig kunt gebruiken. Het is de bedoeling dat je de oefeningen ook thuis in praktijk brengt. Dat kunnen we dan later met elkaar weer evalueren en verfijnen.

Fase 3. De basis van onze vrouwelijkheid. Deze fase gaat over het in contact komen met je baarmoeder als bron van je scheppingskracht en als verbindingslijn naar je voormoeders. Dat doen we o.a. d.m.v. een eeuwenoud Baarmoeder-ritueel en door het activeren van je vrouwen-DNA. Herstel van je voormoederlijn, verborgen lasten teruggeven.

Fase 4. Je innerlijke tempel gereed maken. Jouw lichaam is de tempel van je Godin. We doen een ritueel om je innerlijke tempel in te wijden. Hoe ga je om met die heiligheid van je lichaam en van je seksualiteit? Hoe houdt je jezelf letterlijk en figuurlijk schoon, mooi en helder?

Fase 5. Het kleed van je Godin dragen, ook in het dagelijks leven. Welke ervaringen heb je tot nu toe opgedaan, welke energetische en fysieke veranderingen zijn er? Het waarnemen van de Poort via een geleide meditatie.
Terugblik op het hele traject. Wat waren je intenties? Wat is jouw specifieke spirituele discipline? Wat is je volgende stap? En hoe hou je je energie in stand terwijl je in relatie treedt met alles om je heen?

Wat is de praktische opzet?
We doen dit traject in de vorm van zeven weekend-workshops en daartussenin een aantal terugkomdagen. Elke weekend workshop begint zaterdagochtend om 10 uur en duurt tot zondagmiddag 17. 00 uur.

Fase 1. Weekendworkshop + terugkomdag

Fase 2. Twee weekendworkshops + twee terugkomdagen.

Fase 3. Waarschijnlijk gaat dit in twee weekendworkshops + 1 terugkomdag.

Fase 4. Eén weekendworkshop + 1 terugkomdag.

Fase 5. Afsluitende weekendworkshop. Beëindiging van het formele traject. Hierna houden we van tijd tot tijd een terugkomdag. Ook kan tijdens en na het hele traject individuele begeleiding plaatsvinden.

Het geheel gaat een jaar duren, dus precies 12 maanden, met elke twee maanden een weekendworkshop en de andere maand een terugkomdag.

Data:

1e weekendworkshop:  4 & 5 mei 2019.
2e weekendworkshop:  6 & 7 juli 2019.
3e weekendworkshop:  8 & 9 sept. 2019.
4e weekendworkshop:  2 & 3 nov. 2019.
5e weekendworkshop:  4 & 5 jan. 2020.
6e weekendworkshop:  7 & 8 maart 2020.
7e weekendworkshop:   2 & 3 mei 2020.

De terugkomdagen regelen we in overleg met elkaar tijdens het eerste weekend.

Plaats: Centrum Bronkracht, Dorpsstraat 86a, 7361 AX, Beekbergen. Een hele mooie, zachte en intieme plek. Kijk hier maar eens rond: https://www.centrumbronkracht.nl/foto-galerij/ . Centrum Bronkracht verzorgt lunches en diner.

Kosten: De prijs per weekend is € 100,00. Voor een terugkomdag betaal je € 25,00.
Daarnaast worden de kosten van de zaalhuur en de maaltijden verdeeld over het aantal deelneemsters.
Voor Bed & Breakfast moet je zelf apart betalen.( 1 nacht per weekend)  Bemiddeling wordt verleend door Centrum Bronkracht.

Heb je hier belangstelling voor? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan, zodat je ook nog het individuele vóórtraject kunt doen.

Je kunt gerust eerst meer informatie vragen. Bel mij op: 024 – 355 3992.

Ik verheug me hier erg op: volgens mij gaat dit heel bijzonder worden.
Lauri.