De Weg van de Godin

Een begeleidingstraject.

Tijdens het schrijven van mijn tweede boek: “Het Huis van Isis”, werd mij duidelijk gemaakt dat ik een oeroud Pad voor vrouwen gegaan was; dat van het belichamen van de Godin. Bij mij kwam vervolgens de wens boven om dit Pad wat ik in dit boek beschrijf, ook beschikbaar te maken voor anderen. Daaruit ontstond dit begeleidingstraject.

De Weg van de Godin is een pad van liefde. Dat betekent dat we elkaar en onszelf behandelen met liefde. Dat maakt dit traject een easy going en vreugdevol pad. We leren om ons lichaam te eren en het goddelijk vrouwelijke dat zich daarin mag manifesteren. Elke Godin is een Poort naar het Goddelijk Vrouwelijke. Jouw Godin kan een andere naam dragen. Zij is dan jou Poort.

Al duizenden jaren leven we in een patriarchale samenleving. Daarover heb ik geschreven in mijn eerste boek “Het Evangelie van Isis“. Het Goddelijk Vrouwelijke is grotendeels verdrongen uit het collectief bewustzijn of naar een marginale plak geschoven. Zij is echter de Scheppende Kracht achter dit universum. Om werkelijk onze samenleving te veranderen is het nodig dat het Ware Vrouwelijke zich weer gaat manifesteren. Daardoor zal ook het Ware Mannelijke zich weer kunnen herstellen. Steeds meer mensen – vrouwen en mannen – verlangen naar de terugkeer van het Goddelijk Vrouwelijk in hun leven en ook in onze samenleving. Door het Ware Vrouwelijke te belichamen, te ZIJN, kunnen wij daaraan een grote bijdrage leveren. Het is in wezen een pad naar je ware Zelf- worden wie je werkelijk bent. Door dat Pad te volgen doe je niet alleen iets voor jezelf, maar zeker ook voor het grotere geheel.

Dit begeleidingstraject is in eerste instantie bedoeld voor vrouwen. Het helpt jou om jouw eigen pad met jouw Godin te gaan. Het is dus een individueel traject, maar tegelijkertijd zijn er een aantal gemeenschappelijke factoren in aanwezig, die voor iedereen gelijk zijn. Daarom gaan we naast de individuele consulten ook enkele keren als groepje bij elkaar komen. Er zit één kennismakingsdag in en drie weekend-workshops. We herkennen dingen in elkaar en dat is steunend. Dit oeroude pad is in vroegere tijden ook door verschillende van onze voormoeders bewandeld. Daarom ook verbinden we ons met onze vrouwenlijn.

Het gaat hierbij om verschillende facetten:

Contact en communicatie met je Godin. Het ervaren van de energie van je Godin , het openen van je mediamieke kanaal en het leren boodschappen te ontvangen van je Godin. Hierdoor krijg je ook persoonlijke begeleiding door jouw Godin, waardoor je gaandeweg onafhankelijk wordt van bronnen buiten jezelf. Je wordt je steeds meer bewust van je levensmissie en gaat ontdekken hoe dit in je eigen leven vorm kunt geven.

Oplossen van blokkades. Om de boodschappen en de energie van je Godin beter en zuiverder te kunnen ontvangen, is het belangrijk dat we onderscheid kunnen maken tussen de stemmen van ons onderbewuste (het innerlijk kind met name) en ons bovenbewuste (onze Godin). Dat doen we door het bewustzijn naar ons innerlijke kind te openen op een zachte en speelse wijze. Ons innerlijk kind heeft waardering, liefde en respect nodig, waardoor het zich kan openen voor genezing. We leren eenvoudige methoden om ons innerlijk kind liefde te geven en lasten los te laten.

Ergens onderweg in dit traject gaan we ook aandacht geven aan de kunst van het vergeven. Vergeven gaat niet over die ander die jou iets heeft aangedaan, maar over jezelf, over jouw bevrijding van oud zeer. Het gaat met name over het kunnen loslaten van onvervulde verwachtingen, waardoor je meestal aan oude trauma’s blijft hangen. Je zult je enorm veel lichter gaan voelen en daardoor ook meer licht toe kunnen laten in je leven en je lichaam! Je leert hoe je deze methodieken zelfstandig kunt gebruiken.

De basis van onze vrouwelijkheid. Hier gaat het over het in contact komen met je baarmoeder als bron van je scheppingskracht en als verbindingslijn naar je voormoeders. Dat doen we o.a. d.m.v. een eeuwenoud Baarmoeder-ritueel en door het activeren van je vrouwen-DNA. Herstel van je voormoederlijn, verborgen lasten teruggeven. Dit heeft ook te maken met het weer in ere herstellen van je eigen seksualiteit.

Deze fase wordt gedaan in twee weekend-workshops.

Je innerlijke tempel gereed maken. Jouw lichaam is de tempel van je Godin.  Hoe ga je om met die heiligheid van je lichaam en van je seksualiteit? Hoe houdt je jezelf letterlijk en figuurlijk schoon, mooi en helder? Hoe is het om het kleed van je Godin te dragen in je dagelijks leven? Welke ervaringen heb je tot nu toe opgedaan en welke veranderingen zijn er in je leven?Wat is je spirituele discipline geworden en hoe ga je verder?
Via een geleide meditatie nemen we waar de Poort, die onze Godin voor ons openhoudt en waar we op ons eigen moment doorheen mogen gaan om werkelijke eenwording te ervaren.

Dit alles doen we in de laatste, afsluitende weekend-workshop.

Wat is de praktische opzet?
In het oorspronkelijke ontwerp had ik zeven weekend-workshops gepland, met daartussenin een aantal terugkomdagen.
Later heb ik besloten om dit traject aan te bieden als individuele begeleiding, d.w.z. in de vorm van privé-consulten. Dat blijkt een juiste beslissing te zijn geweest. Iedereen is op een ander punt in haar spirituele ontwikkeling. Sommige delen van het traject gaan bij de ene persoon sneller dan bij de andere en bij andere delen kan het weer andersom zijn. De ervaring leert mij dat ik beter op ieders behoefte kan inspelen bij een persoonlijke benadering. Met daarnaast dus een aantal groepsbijeenkomsten, gehouden op een centrale locatie in Nederland.

Kosten. Je betaalt de kosten van een privéconsult, dat is € 50,00 per uur. Hou er rekening mee dat deze consulten meestal anderhalf uur duren of soms langer. Dat ligt er aan wat jij op dat moment nodig hebt.
Voor de weekend-workshops betaal je € 200,00 per keer en voor één dag € 100,00.
Omdat de kosten op die manier gespreid worden, is het ook makkelijker te betalen.

Voel je je hier toe aangetrokken? Heb je voor je gevoel een band met een bepaalde godin? Wil je daar meer over weten? Vraag dan een reading aan. Daarmee kun je meer te weten komen, ook over wat jou levensmissie is. Boeken kan via de contactpagina.

Je kunt gerust eerst meer informatie vragen. Bel mij op: 024 – 355 3992.

Lauri.