Wie

Lauri Fransen

Dit is een voorlopige tekst, de definitieve versie komt nog.

Eind 2007 is mijn eerste boek verschenen bij uitgeverij Ankh Hermes:
“Het Evangelie van Isis”. Het boek is momenteel uitverkocht, maar kan nog bij mij verkregen worden tegen een gereduceerde prijs.

Met blijdschap geef ik kennis van de geboorte van mijn tweede boek: “Het Huis van Isis, een liefdesgeschiedenis”, dat vanaf 17 september verkrijgbaar is, via de boekhandel, maar ook via deze site. Het is uitgegeven door Uitgeverij Trophonios.

Sinds 1990 ben ik een mediamiek kanaal geweest voor engelen en gidsen en later ook voor de godin Isis. Samen met de geestelijke wereld heb ik een cursus ontworpen: “Channelen, contact met je gids”, die ik jarenlang met succes gegeven heb. Individuele channeling-coaching behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

Ook heb ik een methode ontwikkeld tot trauma-healing van het Innerlijk Kind. Verder werk ik graag met sjamanistische technieken. Ik ben beschikbaar voor wie behoefte heeft aan spirituele counseling.